Igényelni kell a juttatást

2022.09.28. 13:30

Ötven köbméter tűzifával támogatja a harkányi önkormányzat a lakókat

Mivel Harkány lakosságszáma már meghaladja az 5000 főt, ezért a Belügyminisztérium által szociális célú tűzifa vásárlásához nyújtott támogatásra a harkányi önkormányzat nem jogosult, ezért onnan szociális célú tűzifa igénylésére már nincs lehetőség.

Zs. K.

A városvezetés ennek ellenére a rászoruló helyi lakosok számára a korábbi években megszokottaknak megfelelően idén is biztosítani tudja a téli tüzelő-támogatást, az önkormányzat saját tulajdonában álló vegyes tűzifa készletből. Az „önkormányzati tűzifa juttatás” elnevezésű támogatás biztosításáról a képviselő-testület döntött, a juttatásra felhasználható készlet pedig összesen 50 köbméter. 

A lakók október 14-ig nyújthatják be kérelmüket a polgármesteri hivatalba város honlapján elérhető formanyomtatvány kitöltésével és csatolásával.

A támogatást a Harkányban bejelentett állandó lakóhelyén, vagy tartózkodási helyén életvitelszerűen élők (háztartásonként egy lakos) igényelhetik. A tűzifa kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!