NB II.-es foci

2022.10.05. 19:47

Kihasználta az MTK botlását, az első helyre lépett a veretlen PMFC

Ikszelt Siófokon a labdarúgó NB II. 10. fordulójában a PMFC, így átvette a vezetést a tabellán, egy ponttal áll az MTK előtt.

K. B.

Forrás: MW

Feszült mérkőzést játszott egymással a Siófok és a PMFC, s már negyed óra után megdolgoztatták a pécsiek a hazaiak kapusát. Előbb Rácz fejelt közelről egy szöglet után, de Hutvágner résen volt, majd Svedyuk távoli löketét kellett a levegőben úszva kibokszolnia egy jó hét perccel később. A szünet előtt persze Helesfaynak is akadt dolga, Horváth Péter lövését hárította.

A fordulás után valószínűleg minden Pécs szurkoló elmormolt egy imát azért, ha már Tóth-Gáborék nem találnak be, akkor legalább a Siófok se lőjön gólt, hiszen akkor az MTK elé, az első helyre léphetett a Pamacs, miután a fővárosi kék-fehérek kikaptak Nyíregyházától. Az 50. percben azonban Kesztyűs lökete után nézhettek az égre bosszankodva, hiszen épp csak elkerülte a kaput a pécsi középpályás lövése. A feszültség pedig egyre csak nőtt, hiszen a jég nem akart megtörni. Tóth-Gábor még a 81. percben is rohamozott, Hutvágner állta a sarat, s felszedte a támadó lapos lövését. A meccs utolsó ziccere viszont a Siófoké volt, de Helesfay védett.

BFC SIÓFOK–PÉCSI MFC 0–0
Labdarúgó NB II., 10. forduló. Siófok, Városi Stadion, 250 néző. Vezette: Sipos Tamás (Szalai Balázs, Ring Kevin)
SIÓFOK: Hutvágner – Polényi, Varjas Z., Debreceni, Varga B. – Nikházi (Szakály A., 73.), Krausz – Balogh B. (Girsik, 73.), Eördögh (Major, 84.), Makrai (Nyári, 54.) – Horváth P. (Farkas B., 73.). Vezetőedző: Domján Attila
PÉCS: Helesfay – Svedjuk, Rácz L., Katona L., Hadaró – Szeles – Kocsis, Nikitscher (Terbe, 73.), Kesztyűs, Gera Z. (Vass B., 88.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában