Irány a harmónia

2022.12.07. 09:41

Tomán Szabinával találkozhatunk Pécsen

Hogyha tervezzük, hogy megvesszük vagy esetleg már büszke tulajdonosai vagyunk Tomán Szabina Siker a mosoly mögött - Mutatom hogyan csináld című könyvének, akkor jó hír, hogy december 7-én, délután 5 órától a Pécs Árkád Líra Könyvesboltban dedikáltathatjuk is a kötetet a szerzővel.

Cz.E.

Az írónő ajánlja könyvét azoknak, akik szeretnék az életüket teljességben, harmóniában, mosolygósan élni, úgy, hogy közben több szerepben is meg kell állniuk a helyüket. A kötet írásakor Tomán Szabina megvizsgálta és áttekintette saját életét, valamint olyan nőkkel találkozott és beszélgetett, akik meséltek magukról és tapasztalatikról. Mindezek hozzáadtak a könyv értékéhez, melyben olyan dolgokat gyűjtött össze szakértőtársai segítségével, amelyek más nők számára is hasznosnak bizonyulhatnak.

A kötet november 29-én került a könyvesboltok polcaira, így akár tökéletes karácsonyi ajándék is lehet a karácsonyfa alatt. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában