Régebben volt koncert is

2022.12.08. 17:21

Hiába várták az idősek idén a köszöntést

Október az idősek hónapja, a pécsiek azonban hiába várták Pécs város részéről a köszöntést az idén.

W. K.

20220310 Pécs Döntött a Pécsi Ítélőtábla - a Péterffy Attila által jó hírneve megsértése miatt indított személyiségi jogi perben. Másodfokon is elutasította Péterffy Attila keresetét, Vicze Csilla, a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője nem sértette meg Péterffy Attila Pécs polgármestere jó hírnevét, becsületét Fotó: Löffler Péter LP Dunántúli Napló DN Képen: Péterffy Attila polgármester, a tárgyalás felperese

Fotó: Löffler Péter

- Ebben az esztendőben októberben az idősek napja alkalmából hiába vártunk köszöntést Pécs polgármesterétől - adott hangot csalódottságának egy olvasónk. - Pedig emlékszem, pár évvel ezelőtt ingyenes koncertre invitálták a város időskorú polgárait. Máig fel tudom idézni, milyen fantasztikus volt az élmény a Kodály Központban - emlékezett vissza a korábbiakra. - Miért nem lehet ezt az ünnepséget minden évben megszervezni? Nagyon sokat jelentene számunkra!

Egy másik előfizetőnk a következőképp fogalmazott: Nem kell köszöntést várni egy olyan polgármestertől, aki külföldi civil szervezetek által támogatott elvárásoknak akar megfelelni, lásd például Pride, pedagógussztrájk, stb. Akkor még nem is beszéltünk a különböző pártok elvárásairól! Azt sem tudja, kit, milyen pozícióba helyezzen. Hogy férnének bele ezekbe a programokba az idősek?!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!