„Aki száguldozik, vegyék el a jogosítványát”

2023.03.22. 13:15

Félelmetes sebességgel száguldoznak a motorosok a szerpentinen – írja olvasónk

A tavaszi idővel együtt a motorosok is megjelentek az utakon, és van, hogy veszélyesen közlekednek, olvasóink tapasztalatai szerint.

W. K.

Fotó: Audio und werbung

– Az Orfű felé vezető útszakaszokon előszeretettel száguldoznak a motorosok. Így van ez minden tavasszal. Félelmetes, amilyen sebességgel közlekednek – legalábbis én ezt tapasztaltam a hétvégén. Jó lenne a fokozott és rendszeres rendőri jelenlét. És aki száguldozik, vegyék el a jogosítványát – javasolja egyik olvasónk.

Más a Kozármisleny és Újpetre közötti szakaszt, valamint a Komló felé vezető utat tartja veszélyesnek. – Itt a tavasz, megjelentek a motorosok. Sajnos nem telik el úgy év, hogy ne lenne komoly baleset Baranya útjain. Kozármisleny és Újpetre között, valamint Komló felé is láttam nagy sebességgel haladókat, autókat előzgettek, nem volt veszélytelen a manőver. Természetesen nem minden motoros közlekedik ilyen eszetlen módon, de akik igen, azok nagyon komoly kockázatot jelentenek minden úton lévő számára – hívja fel a figyelmet olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában