Boldogság világnapja

2023.03.25. 09:12

Mindig van ok a mosolyra: képeken Baranya vármegye tűzoltói

Március 20-a a boldogság világnapja. Ennek alkalmából a Katasztrófavédelem a közösségi oldalán egy galériát osztott meg, amelyben bemutatják a Baranya vármegyei tűzoltók szemszögéből, hogy a nehézségek ellenére mindig van ok egy mosolyra.

bama.hu

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Legyen előttünk egy álom. Legyen előttünk egy cél. Legyen előttünk egy kihívás, aminek az eredménye és a beteljesítés útja is vonz. Legyen ez olyan, hogy közben ne vegyük észre, hogy múlik az idő. Legyünk elmélyültek, koncentráltak, eltökéltek. Kattanjunk rá, és ne eresszük, térjünk vissza hozzá újra meg újra. Foglalkoztasson bennünket, beszéljünk róla, mutassuk meg másoknak, osszuk meg az élményt, majd csinosítsuk, javítsuk, tökéletesítsük az eredményt. Majd, ha mindez sikerült, ha megláttuk, hova vezet az álom, látjuk a társakat az úton, akkor, egy picit ünnepeljük a sikert, picit gyászoljuk meg, hogy elmúlt az örömhöz vezető út, és kezdjük elölről az egészet. Mi ez, ha nem a boldogság? Mi ez, ha nem az élet? - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-bejegyzésében.

Íme vármegyénk tűzoltóinak mosolyai:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában