Szabad a csobbanás

2023.06.04. 08:40

Nyit a strand Szászváron, kedvezményekkel

W. K.

Nyit a strand ezen a hétvégén: június 4-én vasárnap reggel 9 órától várják a fürdőzőket - adta hírül internetes közösség oldalán Vidák Krisztina, Szászvár polgármestere. Tavaly óta egy teljesen megújult strand várja a vendégeket, csodálatos természeti környezetben -  az elmúlt szezonra rendbe tették a medence burkolatát, a gépházat korszerűsítették, szigetelték, és a kismedence szintén megújult.

A jegyárak a következőképp alakulnak: négy éves kor alatt a strandra belépőt nem kell fizetni, a húsz évesnél fiatalabbaknak kedvezményes jegyet kínálnak: az ifjúsági egész napos belépő 1300, a fél napos 1000 forintba kerül. A felnőtteknek egész napra 1900 forintot kell fizetniük, ha 14 órától veszik csak igénybe a fürdő szolgáltatásait, akkor 1500 forint a belépő. A hatvan év felettiek szintén kedvezményes áron strandolhatnak: a szépkorú egész napos jegy 1500, a fél napos 1100 forintba kerül.

A Szászvár kártya felmutatásával további 200 forintot lehet a jegyek árából spórolni, és a 10 fő feletti csoportok ugyancsak fejenként 200 forintos kedvezményt kapnak.

Júliusban és augusztusban 3 hónapostól 6 éves korig a gyerekeknek úszótanfolyam is indul, amelyre várják a jelentkezőket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!