Olvasóink jelezték

2023.06.08. 14:40

Óriási veszélyt okoznak, akik meglazítják a keréktartó csavarokat

Meglazítják az autók kerekeit ismeretlenek, jellemzően bevásárlóközpontok parkolóiban.

W. K.

A kép illusztráció

– Az elmúlt hónapban, úgy tudni, több tucat autónak lazították meg a kerekeit. Általában a bal elsőt: a módszer, hogy kettő csavart kiszednek az ismeretlen elkövetők. Az esetek általában bevásárlóközpont parkolóiban fordulnak elő. Állítólag van olyan gépkocsi, amelyben százezres kár keletkezett - osztotta meg információit olvasónk. Javasolva, hogy akivel hasonló történik, tegyen feljelentést a rendőrségen. A térfigyelő kamerák felvételei alapján talán elkapják a tetteseket.

Egy-két évvel ezelőtt katalizátorok és akkumulátorok voltak veszélyben, az alkatrészek sorra tűntek el az autókból. Egy olvasónk akkor azt írta: - Sajnos nem csak a katalizátorok, az akkumulátorok is nagyon kelendők, a tolvajok óriási károkat okoznak. A riasztó nem jelez, ha az autó alvázát, motorházát piszkálják? Vagy mi a jó megoldás a védekezésre? Mindenki vegyen vagy béreljen garázst?! Szerintem városszerte fel kellene szerelni térfigyelő kamerákat, akkor kevesebb lenne a bűnözés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában