Ajánló

2022.05.15. 19:56

Nyár 260 négyzetméteren, Tiszakécskén? Íme a hét ingatlana!

A fotók alapján először azt hittük, egy hotelt ábrázolnak a képek. De nem, ez “csak” egy családi ház. Az elegáns és tágas fajtából! Lássuk, mennyibe kerül a hét megyei ingatlana!

baon.hu

„Tiszakécskén gyönyörű környezetben 6000 négyzetméteres parkosított telken eladó egy 260 négyzetméteres luxus családi ház

A ház összkomfortos (víz, villany, gáz, csatorna). 2017 ben teljes körűen felújították, ami érintette többek között a víz-, gáz-, és villanyvezetékek, burkolatok, illetve nyílászárók cseréjét, valamint a fűtéskorszerűsítést. A házban 6 szoba, nappali, gardrób, 2 fürdőszoba, konyha, étkező, spejz, 2 wc (külön) található. 

A fűtésről gázkazán gondoskodik radiátorral és padlófűtéssel, valamint egy kandalló is hozzájárul a pazar környezet nyújtotta életérzéshez. Minden helyiség klimatizált. A házhoz tartozik még egy fedett terasz, melyről csodálatos látvány nyílik a teljes öntözőberendezéssel és világítással ellátott épített kertre és a fűthető úszómedencére. Az ingatlanhoz 3 garázs is tartozik, melyeken Hörmann garázskapu található. Az udvar 2000 négyzetméteres területe térkővel burkolt. 

A ház alatt borospince van. Teljes kamera- és riasztó rendszer van kiépítve. A házhoz tartozik még egy lovarda, teljes felszereléssel (karámmal, lovakkal, bokszokkal).”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!