Életmentés

2022.07.02. 09:32

Felakasztotta magát egy bajai férfi, de a rendőrök még időben érkeztek

A járőrök időben érkeztek a szántóföldre, így megmentették az eszméletlen férfi életét.

baon.hu

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. július 1-jén az esti órákban, hogy egy bajai férfi végett akar vetni az életének – tájékoztatott a rendőrség. Fehér Viktor Lászlót rendőr törzsőrmester és Hám Zoltán rendőr őrmester azonnal az 5506-os úton megjelölt helyre mentek, ahol a férfi párja elmondta, hogy társa az út melletti szántóföldre sétált be és azt hangoztatta, hogy öngyilkos akar lenni.

Az egyenruhások a férfi keresésébe kezdtek. A szántóföldön egy nagyfeszültségű távvezeték oszlopánál – az úttól körülbelül 300 méterre – láttak egy alakot. 

Azonnal odarohantak és azt látták, hogy a keresett férfi felakasztotta magát. Az egyik rendőr az eszméletlent két kezével megemelte, míg társa elszakította a kötelet. 

A földön kitapintották a pulzusát, és a mentők kiérkezéséig telefon keresztül tartották a kapcsolatot az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkatársával, aki utasításokat adott az eszméletlen személy megvizsgálására. A kiérkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akit azonnal kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában