Útinform

2022.09.29. 07:13

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- az örkényi és a lajosmizsei csomópontok között burkolat felújítás miatt az 53-as és az 61-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjába terelik, míg a főváros felé tartókat a külső és a leálló sávra irányítják. 
- Kecskemét térségében, a 79-es és a 87-es km között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható.
- a főváros felé vezető oldalon Örkény közelében a műszaki átjárókat takarítják. 7.45 és 14.45 között az 50-es km-től haladnak a 25-ös km-ig. Az aktuális munkaterület mellett a belső sávot lezárják. 
- Ha az időjárás lehetővé teszi, burkolat jeleket festenek ma az M0-s közelében. A főváros felé autózók számoljanak vele, hogy a 25-ös és a 19-es km-között rövid szakaszon a belső sávba kell sorolni.
- A burkolatot javítják Budapest felé a belső sáv zárása mellett Kecskemét térségében, a 81-es km környezetében.
- a főváros irányába Kiskunfélegyháza térségében a 106-os km közelében a burkolat hézagait öntik ki. 7.30-tól 16 óráig a külső sávot találják zárva az autósok. 
- Szintén Budapest felé, a 127-es és a 107-es km között fenntartási munkák miatt kell sávlezárásra számítani. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.  
Szegeden, az 5-ös főút Dorozsmai úti szakaszán aszfaltoznak. Reggel ½ 8-tól délig sávlezárás mellett dolgoznak, ami a környéken kisebb torlódást okozhat.

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton,
- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.
- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrös átkelési szakaszán a 18-as km-nél körforgalmú csomópontot építenek, a fél útpályát lezárták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában