Jótékonyság

2022.12.02. 16:54

Folytatják az ételosztást Baján

Ezen a héten is meleg étellel várták az ebédelni vágyókat a bajai Szent Antal plébánia Karitász csoportjának önkéntesei és a Cselekvő Fiatalokért Egyesület aktivistái a Ciszterci Ház alsó szintjén november 30-án szerdán.

Márton Anna

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A több mint másfél évtizede zajló jótékonysági ételosztás aktuális napján a Duna Klinika jóvoltából, az Elizabeth Hotel konyhájában elkészített 250 adag bolognai spagettit, és a sükösdi pékség felajánlásból kakaós kalácsot osztottak szét a jelenlévőknek, illetve 60 tányér ebédet a külterületen élőknek szállítottak ki. 

– A Duna Klinika csapatának példaértékű a felajánlása, ugyanis ők azt szeretnék, hogy minél többen csatlakozzanak a jótékonysági ételosztáshoz – fogalmazott dr. Zöld László Csabáné, a karitatív kezdeményezés fő szervezője. 

Az egészségügyi vállalkozás évek óta támogatja a hátrányos helyzetűek ételosztását, ez most sem volt másképp. Az ételt ezúttal is Toldi Norbert plébános áldotta meg. December 7-én szerdán a Borbistro felajánlásából rizseshússal várják a rászorulókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában