Katasztrófavédelem

2023.01.30. 08:45

Több kigyulladt kutyaházhoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy húsz négyzetméteres melléképületben papír, faáru és egy használaton kívüli kutyaól égett vasárnap délután Kalocsán, a Hősök útján. A kalocsai hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. A tűzesetnél senki sem sérült meg – írja a katasztofavedelem.hu.

Egy lakóház teraszán lévő kutyaház égett hétfőn hajnalban Jászszentlászlón, az Alkotmány utcában. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezése előtt lehúzta a teraszról a kutyaházat. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. A tulajdonost a mentők kórházba szállították.

Vasárnap egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és négy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában