Tragédia

2023.02.01. 11:56

Halálra gázoltak egy gyalogost az 55-ös főúton – galériával

Szerda kora reggel teljes szélességében lezárta a rendőrség az 55-ös főutat, Mórahalom térségében, egy személyautó elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Pozsgai Ákos

Egy idős férfi vesztette életét a balesetben

Fotó: Pozsgai Ákos

Több mentőegység is érkezett az elgázolt gyalogoshoz, aki a helyszíni információink szerint, ahogy szokta, egy közeli tanyánál tette le a háromkerekű elektromos kerékpárját, majd a mintegy kétszáz méterre lévő buszmegállóhoz sietett volna, de figyelmetlenül lépett az úttestre. Mivel nem viselt láthatósági mellényt a kora reggeli szürkületben egy érkező autós későn észlelte az előtte az úttesten áthaladó szürke kabátos férfit és elütötte.

A mentők hosszasan küzdöttek az elgázolt gyalogos életéért, több életmentő beavatkozást is elvégeztek rajta, de nem sikerült megmenteniük, az idős férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle miatt órákra teljes szélességében lezárta a rendőrség az 55-ös főútnak ezt a szakaszát, Mórahalom irányába és a környező földes utakon lehetett kerülni a baleset helyszínét.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában