Katasztrófavédelem

2023.02.03. 15:57

Kigyulladt áruházhoz és karambolhoz is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban – galériával, videóval

A Bács-Kiskun vármegyei tűzoltókat 1 tűzesethez és 3 műszaki mentéshez riasztották csütörtökön.

baon.hu

A kiskőrösi balesetben egy hatvanmillió forintos autó tört össze

Fotó: Pozsgai Ákos

Két személyautó ütközött össze csütörtökön délután Kecskeméten, a Széchényi körúton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött egy személyautó és egy kistehergépkocsi csütörtökön délután, Kiskőrös közelében. A baleset következtében a kisteherautó az árokban a tetejére borult. A kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók a teherautót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Mint megtudtuk, a balesethez Kiskőrösről több mentőegység és tűzoltók is érkeztek. A személyautót vezető budaörsi férfi nem sérült meg a balesetben, a felborult kisteherautóban öt Szekszárd környéki kábelszerelő munkás utazott, hárman megsérültek, őket a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

Egy üzlethelyiségben a lambéria alatt konnektor égett csütörtökön délután Kiskunhalason, a Bethlen Gábor téren. A tüzet egy porral oltóval a helyszínen tartózkodók eloltották. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet hőkamerával átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt, nagy méretű faág eltávolításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában