Program

2023.02.04. 12:59

A Bitcoin és a kriptopénzekről tartanak előadást Kecskeméten

Szerdán 17 órától a Mathias Corvinus Collégium Alapítvány újabb programot szervez Kecskeméten. Sebestyén Géza, az MCC Gazdaságpolitikai Műhelyének vezetője A virtuális arany mítosza – Bitcoin és kriptopénzek címmel tart előadást.

Sebestyén hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az érdeklődőket a Mathias Corvinus Collegium kecskeméti képzési központjába, a Csongrádi utca 37 szám alá várják.

Az előadás keretében azt a kérdést vizsgálják meg, hogy mennyire tekinthető az arany digitális alternatívájának a bitcoin. Emellett azt is megtudhatják a résztvevők, milyen hatása van a kriptopénzek jövőjére annak, hogy a nyakunkban nem blokkláncot hordunk, és hogy egy gyermeknek sem meséltek a szülei a bitcoin hajú lányról. Arról is szó esik, hogy érdemes-e egy fiatalnak otthagyni az egyetemet és kriptopénzek bányászatától vagy virtuális valutákba való befektetéstől remélni az anyagi biztonságot. 

A rendezvény családbarát, gyermekfelügyeletet biztosítanak.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó intézmény, amely Kárpátmedence-szerte nyújt a hagyományos iskolarendszeren túlmutató, ingyenes, társadalmilag hasznos, közösségi célokat szolgáló képzéseket az általános és középiskolás korú fiataloktól kezdve egészen a felsőoktatásban tanuló vagy már diplomás korosztályig. Az MCC tudásközpont, amely a képzések mellett rendezvényeivel, konferenciáival, könyveivel, nyilvános közléseivel részt kíván venni az összmagyarság felemelkedését szolgáló közéleti párbeszéd és kultúra fejlesztésében.

Előzetes regisztrációra az alábbi linken van lehetőség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában