Ajánló

2023.02.05. 06:55

A hét ingatlana: egy 80 millió forintos nyaraló Nagybaracskán

A nyaraló letisztult vonalai megfogják az ember tekintetét. A 213 négyzetméteres ingatlan és telek pedig már a figyelmét is! A teljes vármegyei kínálat izgalmas, de a nagybaracskai ajánlatra eléggé vágyunk…

baon.hu
 
 

„Horgászparadicsom-Ferenc csatorna közeli nyaraló! A Nagybaracska, Füzes szigeten található ingatlan 700 négyzetméteres, sík telken található. Két, egymás tükörképében 2011-ben épített ikerházból áll, a házak között fedett közlekedő. Mindkét házban 3 egy szobás apartman saját fürdőszobával, egy a földszinten, kettő-kettő az emeleten.

Az egyik házba wellness helyiség (jakuzzi, szauna), míg a másikban társalgó került kialakítása a konyha mellett. A vendégház 2021-ben került átalakításra: hőszigetelt műanyag nyílászárók, infrapanel és hűtő-fűtő klímák kerültek beépítésre. A parkosított kertben játszótér és pihenőhely található. A napelemes rendszer (15 kilowatt) és a bútorok megegyezés tárgyát képezik! Az ingatlan többgenerációs nyaralónak vagy kiadásra, befektetésnek is ideális! [...]”

 

További izgalmas helyi nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!