Árpád Művelődési Ház

2023.02.07. 16:11

Hódpörköltet is kóstolhatnak a tiszaalpári lakossági fórum résztvevői

Lakossági fórumra várja az érdeklődőket a tiszaalpári önkormányzat február 10-én, pénteken 17 órára az Árpád Művelődési Ház nagytermébe.

Szentirmay Tamás

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

 Az eseményen dr. Vancsura István polgármester beszámol majd az idei évre vonatkozó költségvetésről és a pályázatok nyújtotta lehetőségekről, különös tekintettel a település intézményeire vonatkozóan. Lehetőséget biztosítanak a fórumon résztvevőknek arra, hogy ők is elmondják véleményüket, észrevételeiket.

A közelmúltban megjelent cikkünk, ami a hódok által okozott károkról szólt, nagy visszhangra talált nemcsak a településen, hanem országos szinten is, több sajtótermék is foglalkozott vele. Különösen azzal a résszel, amikor a településvezető azt mondta, hogy a kilőtt hódokból pörköltet főznek, melynek húsa hasonlít a bárány és a borjú húsához. Éppen ezért, a fórum után Vancsura István lehetőséget biztosít a jelenlévőknek arra, hogy megkóstolják a hód húsából készült pörköltet. Ezenkívül még vadpörköltet is kínálnak majd az eseményen. A településvezető úgy érzi, hogy ezzel el tudja majd oszlatni azokat a tévképzeteket, amelyek a hód fogyasztásával kapcsolatosak. A fórumra minden érdeklődőt várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában