Kék hírek

2023.02.08. 08:33

Lopott bankkártyával vásárolt a tiszakécskei nő

A Tiszakécskei Rendőrőrs munkatársai őrizetbe vették a több lopással is gyanúsítható 43 éves nőt.

baon.hu

Forrás: police.hu / illusztráció

Egy tiszakécskei asszony 2022. december 29-én és december 30-án az egyik helyi üzletből – az áruvédelmi eszköz eltávolítása után – összesen 17 üveg szeszes italt lopott el, közel 130.000 forint értékben. Egy másik boltból további 5 üveg alkoholos italt lopott, ezzel 22.000 forintot meghaladó kárt okozott az üzemeltetőnek. Minden esetben egy fekete táskába pakolta be zsákmányát, majd fizetés nélkül távozott– írja a police.hu.

A gyanúsított 2023. február 1-én és 2-án további bűncselekményeket követett el. Egy tiszakécskei lakóházból mobiltelefont és kulcscsomót vitt el, egy nyitva felejtett kisbuszból pedig egy pénztárcát. A tárcában az iratokon és a készpénzen kívül volt egy bankkártya is; ezzel a nő legalább négy boltban vásárolt mindenféle terméket.

A nyomozók a feljelentéseket követően rövid időn belül beazonosították az elkövetőt, aki ellen jelenleg is több büntetőeljárás van folyamatban vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

A tiszakécskei rendőrök a csalás bűntettével és többrendbeli lopással gyanúsítható nőt a napokban őrizetbe vették, és kihallgatását követően letartóztatták.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában