Lebukott

2023.02.08. 09:36

Szörnyű dolog derült ki Berki Mazsiról, ami egészen más fénybe helyezi a múltat

Egy ismerős szerint Mazsi már Krisztián halála előtt is randizott egy férfival.

Forrás: TV2

Mint kiderült, Berki Krisztián a halála előtt már hetek óta gyanakodott arra, hogy Mazsi megcsalja. Azt tudjuk, hogy a  tragédia óta rátalált a boldogság, legutóbb Krisztián kedvenc helyén kapták le az új pasijával, de most megszólalt egy ismerős, aki megdöbbentő dolgot állít – írja a Bors.

„Nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is SMS-eket, amiket lefotózott, és megmutatta nekem a konditeremben. 

Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és megmondom őszintén, nem bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. 

Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik” – nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

Forrás: TV2

„De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Krisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült és otthagyta. 

Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. 

Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira” – tette hozzá az ismerős.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában