Labdarúgás

2023.03.25. 18:55

Hátrányból fordított és győzött Kecskeméten a Harta

A 10. helyen álló Kecskeméti LC a 6. helyen álló Hartát fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 17. fordulójában. A mérkőzést a Harta nyerte, így továbbra is remek tavaszt fut Csehi Tamás csapata.

Vincze Miklós

A képen piros mezben a győztes gólt szerző, hartai Csehi Tamás

Fotó: Pozsgai Ákos

Az első játékrész lezárásakor a hazaiak elmondhatták, hogy az addigiak tulajdonképpen az ő elképzelésük szerint alakultak, hiszen Bessenyei Rajmond révén megszerezték az első félórát követően a vezetést. A második játékrészben sokáig nem változott az eredmény, aztán két perc alatt már a hartaiaknál volt az előny. A 83. percben Terbe öngóljával egyenlítettek a vendégek, majd két percre rá Csehi Tamás is betalált, és így 2–1 arányban győzött a Harta. Mindez azt jelenti, hogy továbbra is remek formában játszik Csehi Tamás csapata, a hartaiak ugyanis a tavaszi négy fordulóban megszerezhető tizenkét pontból tízet megszereztek.

Kecskeméti LC–Harta SE 1–2 (1–0)

Kecskemét, vezette: Baranyai Dávid (Berger Tibor, Herczeg Róbert)

Kecskemét: Kormos – Balázs, Récsei, Tóth A. (Ludvigh 88.) Varga M. (Kele 80.), Major (Kovács D. 80.), Kurucz, Kőrös, Bessenyei, Terbe, Schneider. Vezetőedző: Márton Pál.

Harta: Ámann (Hauschen 60.) – Danó, Makó, Fekete T., Csehi, Grecu, Ivacs, Mihály, Vizi, Dunai, Máthé. Technikai vezető: Sümegi József.

Gól: Bessenyei a 31., illetve Terbe (öngól a 83.), Csehi a 85. percben.

Sárga lap: Major 66., illetve Vizi 73. perc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában