Halálos baleset

2023.03.26. 21:09

Tragédia Páhinál: egy ember életét már nem lehetett megmenteni – galériával

Egy ember életét vesztette és ketten megsérültek a vasárnap esti balesetben.

baon.hu

Egy ember életét vesztette és ketten megsérültek, amikor letért az útról és árokba csapódott egy személyautó Páhinál

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (21:05) 

Egy ember életét vesztette és ketten megsérültek, amikor letért az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi az 5301-es számú úton – tájékoztat a police.hu. Jelenlegi adatok szerint az 5301-es számú út 30-as kilométerénél vasárnap 19 óra 34 perc körül egy személyautó eddig ismeretlen okból letért az útról és árokba csapódott. A baleset következtében egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette és további két ember is megsérült. Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére félpályás útlezárásra kell számítani. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Letért az úttestről egy személygépkocsi Páhi közelében – írja a katasztrofavedelem.hu A járműbe egy ember beszorult. Őt a műszaki mentést végző kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki. A beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában