Kék hírek

2022.05.17. 10:54

Hétfőn is volt dolga Békés megye rendőreinek

Könnyű sérüléssel járó baleset és három bűncselekmény miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében.

/Fotó: police.hu/

A police.hu beszámolója alapján 44-es főúton, Szarvas külterületén, hétfőn 11 óra 45 perckor egy személygépkocsi árokba hajtott, fának ütközött és felborult. A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

/Fotó: police.hu/

A Szarvasi Rendőrkapitányság hétfőn őrizetbe vett egy dévaványai férfit, mert teherautót vezetett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. Ráadásul balesetet is okozott, Ecsegfalván, egy buszmegállóban nekiment egy busznak. Személyi sérülés nem történt. A rendőrkapitányság munkatársai a 25 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Elek és Lőkösháza közötti úton, hétfőn délelőtt egy tehergépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón és nekiment a lecsukódó sorompónak, ami letört. A sofőr elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították és Gyulai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei hétfőn 20 óra körül előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Békéscsabán, a Temető sor és a Tessedik utca kereszteződésében állították le és igazoltatták. A pozitív eredményű légalkoholmérések után bevonták a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában