Időközi választás

2022.05.17. 18:37

Gyapjasné Béres Enikőt támogatja a Fidesz Orosházán

A pedagógusként dolgozó Gyapjasné Béres Enikő függetlenként indul el az orosházi 5-ös választókerületben az időközi választáson. A Fidesz-KDNP támogatásáról biztosította.

Cs. I.

Gyapjasné Béres Enikő a személyes találkozásokban, a kommunikációban hisz. Mellette Molnár Béla /A szerző felvétele/

Az időközi választást, melynek időpontját egyelőre nem lehet tudni, azért kell megtartani, mert a körzet eddigi képviselője, Sebők Éva (Momentum) az országos ellenzéki listáról bejutott az Országgyűlésbe.

Molnár Béla, a  Fidesz helyi elnöke kedd délutáni sajtótájékoztatóján bejelentette: ebben a belvárosi körzetben indul független képviselőjelöltként Gyapjasné Béres Enikő. – A Dr. László Elek lakótelep, a Liget utca és egy kisebb családi házas körzet tartozik ide, sokszínű az itt élők igénye. Mi, a Fidesz-KDNP támogatjuk őt.

A jelölt elmondta, 29 éve él Orosházán és tanít a Gyulai SzC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskolában. Lokálpatrióta, szeret civilkedni, polgárőr és ahol kell a segítsége, szívesen kiveszi a részét bármilyen munkából.

– Mindenki megérdemli, hogy ugyanolyan odafigyelést, törődést kapjon. Kezdődik a munka, felkeresem a választókat, a lakossággal közösen formáljuk a programot – nyilatkozta a jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában