Kék hírek

2022.05.18. 10:16

Kedden is volt dolga Békés megye rendőreinek

A Békés megyei rendőrök őrizetbe vettek egy férfit a távoltartás szabályainak megszegése miatt, valamint hamis magánokirat felhasználásával és ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiakat állítottak elő.

/Fotó: police.hu/

A police.hu beszámolója szerint Békés megyében kedden személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Sarkadi Rendőrkapitányság kedden őrizetbe vett egy férfit, mert 15 óra előtt megjelent annál a sarkadi bölcsődénél, ahová a gyermeke jár és a gyermek édesanyjával szóváltásba keveredett, fenyegette őt. A férfinek a Gyulai Járásbíróság megtiltotta, hogy a családjával a kapcsolatot felvegye. Azzal, amit tett megsértette a távoltartás szabályait, így újra bíróság elé állíthatják.

A Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei kedden hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak egy mezőgyáni férfit. A 33 éves férfi személygépkocsival közlekedett, amikor leállították. A kocsi adásvételi szerződésében átírások voltak, a dátumokat másították meg. A férfi beismerte, hogy ő hamisította meg az okiratot, amit a rendőrök le is foglaltak tőle.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök kedden a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Mindkettőjüket egy, a 44-es főúton, Békéscsaba külterületén kora reggel tartott ellenőrzés során állították le. Egyikük, egy román állampolgár tehergépkocsit vezetett, a másik férfi pedig személyautóval volt. A rendőrök mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőeljárást indítottak ellenük.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában