Élményfürdő

2022.05.18. 16:09

Több medence zárva marad Gyopárosfürdőn

Zárva marad az élményfürdő beltéri része – olvasható Gyopárosfürdő hivatalos oldalán a bejegyzés.

Fotó: Gyopárosfürdő hivatalos oldala

„Sajnálattal tudatjuk vendégeinkkel, hogy az élményfürdő 4 medencéjéből egyedül a gyermekmedence tart nyitva, a másik 3 beltéri élménymedencét további értesítésig bezártuk. A lezárás oka a tetőszerkezet rejtett, közel 20 éves konstrukciós hibájából fakadó, előre nem látható állagromlás, amelyre a fürdő felújításakor derült fény. Mindez a tetőszerkezet teljes cseréjét teszi szükségessé, csak ezt követően, várhatóan a 2023-as szezonban történhet meg az élménymedencék újranyitása” – áll a közleményben. Az élményfürdő 3 beltéri medencéjén kívül minden más szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Gyopá­rosfürdőn.

S hogy miért nem nyit ki az élményfürdő beltéri része?

„A COVID-járvány miatti kényszerű üzemszünet idején felújításokba kezdtünk fürdőnkben, amelynek egyik legfontosabb része az élményfürdő fa tetőszerkezetének részleges felújítása volt. A munka befejezését 2021 júniusának elejére terveztünk, a záró munkafázis során azonban olyan, előre nem látható, eredeti kivitelezési konstrukciós problémákra derült fény, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos nyitást és újabb beruházást igényelnek. Az élményfürdő beltéri részének újranyitásához elengedhetetlen felújításról egyeztettünk a városvezetéssel, a lehetőségekhez mérten támogatják terveinket” – írják a honlapon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában