A hét ingatlana

2022.06.26. 11:27

Eladó egy csodás, 240 milliós kúria Magyarbánhegyes és Kunágota között

Majorság, Mária ikon és megannyi finomság képezi részét a ritkaságszámba menő, 1942-ben épült ingatlan ajánlatának. Az eladó kúria azonban nem csak ódon szépségével hódít, a birtok egyes részein a mai kor kényelmét is élvezheti majd az új tulajdonos!

Békés megyében, Magyarbánhegyes és Kunágota közt található kúria,-major ELADÓ! Az ingatlan egy jól megközelíthető beton magánút végén található, amely 750m-es. Az épület Glatz Ferenc által tervezett és 1942-ben épült tégla falazatú, 600 nm-es épület.

A lakóházként használt kúria impozáns terekkel, ugyanakkor praktikus elrendezéssel biztosítja a kényelmet. Szuterén (200nm), földszint és egy emeleti részből áll. A tetőszerkezet négy éve lett felújítva, típusa manzárd, alul és felül és cserépfedés a héjazat. Az öt szobás házhoz tartozik még két előszoba, közlekedő, egy nappali, társalgó, egy mosókonyha, konyha és kamra, két fürdőszoba, ahol helyet kapott kettő vécé is. További mosdó található a lépcső alatt, illetve az emeleten ahova egy hatalmas fa lépcsővel lehet eljutni. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!