Kék hírek

2022.08.12. 09:57

Csütörtökön szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Kondoros külterületén

Két közlekedési baleset és két őrizetbe vétel történt csütörtökön Békés megyében.

beol.hu

Forrás: police.hu

Békés megyében csütörtökön két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. 

Békésen, a Névtelen utca és a Dr. Veres Endre utca kereszteződésében 16 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. 

 

A két jármű összeütközött, a vétlen autós, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett. 

Forrás: police.hu

Az M44-es gyorsforgalmi úton, Kondoros külterületén 17 óra 15 perc körül szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, az autó utasa könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu

A Békési Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett két férfit. Egyikük ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki. A másik férfi csütörtökön 16 óra körül társával megjelent ismerőse házánál és számonkérte, bántalmazta őt, mert szerinte korábban ellopta a pénztárcáját. A 45 éves támadót és társát is önbíráskodás bűntett elkövetésével gyanúsítja a rendőrség – olvasható a police.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában