Kék hírek

2022.09.28. 06:49

Közlekedési vita: puszta kézzel törte be az autó szélvédőjét egy orosházi férfi

Garázdaság miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség egy 45 éves orosházi férfi ellen, aki a vádhatóság szerint egy közlekedési vitát erőszakkal próbált megoldani. A vádlott pénzbüntetésre számíthat, valamint a sértettnek a rongálással okozott 60.000 forintnyi kárt is várhatóan neki kell majd megtérítenie.

N. Sz.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A férfi egy áprilisi napon Orosházán, a Dózsa György utcában közlekedett. Amikor az előtte haladó autós lassított, mivel a szemből érkező forgalom miatt nem tudott megelőzni egy kerékpáros idős nőt, a férfi türelmetlenségében rádudált. 

Miután az első autósnak sikerült megelőznie a biciklist, a férfi előzésébe kezdett, ennek során vette észre, hogy a sofőr a dudálás miatt bemutatott neki; feltartotta a középső ujját.

A vádlott dühbe gurult és megállt az autó előtt, ugyanerre a mozdulatra késztetve a másik autós is. A férfi a fiával együtt kiszállt a kocsiból, odamentek a sofőrhöz. A férfi nagy erővel ráütött a szélvédőre, ami emiatt betört. A szétrobbanó üvegszilánkok felsértették a sértett arcát, könnyű sérüléseket okozva. Ezt követően a vádlott és a fia visszaszálltak a kocsiba, és sietve távoztak a helyszínről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában