Visszatekintő

2022.10.03. 10:06

Halálos tömegbaleset történt hétfőn Ladányban, Orosházán pedig elítélték egy párt sikkasztásért

Ismét megnéztük a számokat. Mutatjuk a 39. hét legolvasottabb cikkeit.

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén hétfőn. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Azért, hogy fedezze költekező életmódját, megcsapolta a munkahelyén rábízott házipénztárat – ezért, sikkasztás miatt ítéltek el a napokban az ügyészség vádirata alapján az Orosházi Járásbíróságon tartott előkészítő ülésen egy 29 éves orosházi férfit.

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több, szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónos közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében. A szabályszegések következményekkel járnak.

A 22. számú felnőtt háziorvosi körzetben a jövőben dr. Lázár Magdolna Csillához fordulhatnak a betegek, míg a 25. számú felnőtt háziorvosi körzetben – a Lencsési út 13. szám alatt – a tervek szerint november 1-jétől dr. Orosi Norberttől kérhetnek segítséget a páciensek.

Ásós Géza, az ország első cigány étterme, a békési Kira Vendéglő vezetője meghívást kapott az I. Nemzetközi Roma Vállalkozói és Vezetői Fórumra, amelyet október 11-én, Brüsszelben, az Európai Parlament épületében tartanak. Ásós Gézát előadónak kérték fel az eseményre, hogy ossza meg tapasztalatait, tudását a jelenlévőkkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában