Diákrendezvény

2022.10.03. 21:23

A fáklyás felvonulással megkezdődött a Garabonciás napok – galériával, videóval

Hétfőn este a Korzó térről indult és a Szent István téren célba ért fáklyás felvonulással megkezdődött a 30. Csabai Garabonciás Napok, amelyet Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvényeként tartanak számon.

L. B.

Idén is rendkívül látványos volt a fiatalok felvonulása

Fotó: Für Henrik

Az esti, főtéri koncertek mellett bemutatkoztak a jelöltek is, ezúttal nyolcan szállnak ringbe a diákpolgármesteri székért: az Andrássyból Csontó Norbert, a Szegyából Éber Boldizsár, a Belvárból Lipcsei Emese, a Gésziből Paulik Tamás, a BEG-ből Petrovszki Liza, a Közgéből Pribojszki Péter, a Vízműből Seben Zalán és a Trefortból Vágási Viktória.

A programok a következő napokban folytatódnak az iskolákban, a Szent István téren és a Csabagyöngye Kulturális Központban, kampányrendezvényekkel, happeninggel, sportparádéval és koncertekkel. 

A diákpolgármester-jelöltek
Fotós: Imre György

Csütörtökön ismét megtelik a Csabagyöngye Kulturális Központ a kampányok zárására, és délután, este dől el, hogy ki lesz a következő egy évben a város diákpolgármestere és két diák-alpolgármestere, akiket majd pénteken fogadnak a városházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában