Koncertet szerveznek

2022.11.26. 06:57

Sokan összefogtak a hétéves csabai leukémiás kislány gyógyulásáért

A hétéves, leukémiában szenvedő, békéscsabai Takács Fanni nagy harc kezdetén van. Sokan összefogtak a gyógyulása érdekében: december 6-ára egy koncertet is szerveztek Békéscsabára.

Ny. L.

Sokan szorítanak Fanninak.

Forrás: BMH

Mint megírtuk, három köbméter műanyag kupakkal segítik a sarkadiak a leukémiában szenvedő hétéves békéscsabai kislány, Takács Fanni gyógyulását.

Mások is segítik a családot. Kabai Gábor, a Lobogó Láng, gyerekdalokat előadó zenekar, valamint a Hetvenszer Hétszer Bocsánat együttes vezetője elmondta, a Csabagyöngye Kulturális Központ beleegyezését kérték, hogy december 6-ára a 800 férőhelyes Agóra-termet technikussal biztosítsák adománygyűjtéssel egybekötött koncertjükhöz. Mégpedig a hétéves, leukémiában szenvedő, békéscsabai Takács Fanni gyógyulásához ilyen módon is hozzájárulva.

Sokan szorítanak Fanninak
Forrás: BMH

– Mellénk álltak, egy nyomdász megtervezte a plakátot, majd a gyorsnyomda kinyomtatott nekünk ebből 40 darabot. Összedobtuk volna a rávalót, de nem kértek fizetséget. Adták munkájukat a kislány felépüléséhez – ecsetelte Kabai Gábor. – Kupakból a Lobogó Láng együttesünk énekesnője összekalapolt a mezőkovácsházi régióból egy kisteherautónyi mennyiségű, több zsáknyi kupakot. Minden kupak, minden forint számit. Ilyen szeretet mellett csak győzni lehet. Nincs más opció: Fannika meggyógyul!

– Sokan hallották és olvasták, hogy unokahúgom, Takács Fanni egy nagy harc kezdetén van. Nem kétséges hogy le fogja győzni a leukémiát, hiszen még rengeteg móka és kacagás vár rá a nehéz időszak után – nyilatkozta a kislány nagynénje, Obetkó Krisztina.

Aki anyagilag segítené a családot, a szülők, Takács István és Takácsné Obetkó Györgyi által az MKB Banknál nyitott 10102615-66906000-01006002 számú bankszámlára történő utalással teheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában