Hirdetés

2022.12.06. 10:32

Jól jönne egy új szőnyeg? Újra karácsonyi vásár a Metaker-Plus Kft.-nél

Ahogy azt az elmúlt több mint 20 évben a békés megyeiek már megszokhatták, idén is karácsonyi vásárt hirdet a híres „szőnyeges cég”, a Metaker-Plus Kft. Idén december 23-ig várják a lakossági és közületi megkereséseket.

Szőnyeg, Shaggy szőnyeg, sötétítő függöny, lábtörlő – általában ezen termékekre a legnagyobb a kereslet az év végi Metaker-Plus karácsonyi vásárában, hiszen van, ami még ajándéknak is tökéletes. Közel 20 ezer négyzetméteres raktárukból lehet miből válogatni: egyedi méretigények alapján padló- és futószőnyegek, fürdőszobaszettek, kádkilépők, egyedi szőnyegek, csúszásgátlók készülnek, magyarán „minden, ami szőnyeg” – fogalmazott Kincses László ügyvezető, hozzátéve, békési üzletükben lakástextilekkel is várják a vásárlókat: ágynemű-garnitúrákkal, függönyökkel, még karnisokkal, rolettákkal is.

A főleg lakosságnak szóló év végi vásár jelentős akciókkal indult el: a vásárolt termékek összeghatárától függően 5-30 százalék értékű vásárlási utalvány is jár, amely 2023 tavaszáig bármikor levásárolható a békési üzletben.

 

Az ősz folyamán Medgyesegyházáról Békésre költözött cég a külföldről vásárolt, nagyméretű szőnyegeket kisebb méretekben feldogozza, lakossági és közületi megrendelés alapján körbeszegi és értékesíti, igény esetén házhoz szállítja. Például közületi megrendelésnél kivitelezői csapata a szőnyeget beszabja, a függönyt karnisra szereli. Több, itthon is elérhető multicégnek szállít szőnyegeket, függönyöket, de a külföldi megrendeléseket is teljesít.

Azt jó tudni, hogy ár-érték arányban a megváltozott munkaképességűeket is foglalkoztató, összesen 14 békés megyei telephellyel rendelkező cégcsoport részeként kimondottan alacsony árakon dolgozik: más, hasonló profilú cégek szegési díjaihoz képest 40-50 százalékkal olcsóbbak, és nem kérik el a teljes méretű szőnyeg árát az egyedi méretigény esetén, hiszen a levágott hulladékot is feldolgozzák és továbbértékesítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában