Labdarúgás megye II./A.

2023.01.30. 16:48

Bambival és Szamócával is megegyeztek a doboziak

Legutóbbi megkeresésünkkor több egykori dobozi játékossal állt tárgyalásban a Dobozi SE megyei II./A osztályú csapat vezetése. A megbeszélések sikeresnek bizonyultak, erről Tobai János szakosztályvezető számolt be hírportálunknak.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

– A harmincnégy esztendős középpályás, Váczi János újrakezdő, több év után ölt majd újra kék-fehér szerelést – mondta Tobai János. – A harminchat éves Bambi becenévre hallgató harminchat éves csatár, Sztojka Ádám több csapatnak volt meghatározó játékosa, utoljára Okányban futballozott, ott is sérült meg egy évvel ezelőtt. Velük és a Váczival egykorú Szabó Tamással is megegyeztünk, utóbbi szintén jókora kihagyást követően húz újra futballcipőt. Mindenki csak Szamócaként ismeri a a harminchét éves támadó Molnár József Gábort, az ő papírjai már szintén rendben vannak.

Nemcsak rutinos volt dobozi labdarúgókkal, hanem fiatalokkal is megállapodásra jutott a klubvezetés.

– A tizennyolc éves középpályás, Váczi Roland a Békéscsaba U19-es együttesétől érkezik. Hat évvel idősebb nála a kapus Kozma Benjámin, aki újrakezdő, legutóbb Kétegyházán védett.

A csapat Barcsay Attila játékos-edző irányítása mellett készül a tavaszra, és szombaton hazai pályán a Kétegyháza ellen már az első tesztmeccsüket is lejátssza.

A Dobozi SE tervezett felkészülési mérkőzései:

Február 4., szombat, 14.00: Dobozi SE–Kétegyházi SE

Február 11., szombat, 14.00: Dobozi SE–Sarkadkeresztúri SE

Február 18., szombat, 14.00: Dobozi SE–Sarkadi KLE

Február 25., szombat, 14.00: Dobozi SE–Zsadányi KSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában