Bulvár-celeb

2023.01.30. 22:09

Kollégájukhoz riasztották a mentőket, hiába próbálták újraéleszteni bajtársukat

Barna Sándor három gyermeket és négy unokát hagyott hátra.

Fotó: Országos Mentőszolgálat / Facebook

Borzasztó tragédiáról számolt be az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala. Mint írták, múlt vasárnap saját bajtársukhoz riasztották a mentőket.

A szikszói és az encsi mentőállomás egységei hamar kiértek a helyszínre, de hiába küzdöttek sokáig Barna Sándor gépkocsivezető életéért, nem jártak sikerrel.

"Sándor 2005 óta szolgálta odaadóan hivatását, kezdetben a Szikszói Mentőállomáson, majd a megye több állomásán is teljesített szolgálatot. 2010-től a Tiszaújvárosi Mentőállomás bajtársi közösségének lett nagyra becsült és szeretett tagja."

"Kollégái rendkívül segítőkész és jószándékú embernek ismerték, aki fiatalabb bajtársait mindig csendesen, mosolygósan terelte a jó irányba. Miután eredeti szakmája kőműves volt, szabadidejében több bajtárs házának építését is segítette. Hirtelen halálával betölthetetlen űrt hagy maga után. Isten nyugosztalja!" - zárta bejegyzését a mentőszolgálat.

A Bors cikke szerint Sándor három gyereket és négy unokát hagyott maga után, a szikszóiakat sokkolták a történtek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában