MATASZ

2023.03.19. 20:55

Közgyűlést szerveztek a tartalékosok Békéscsabán

A Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés Vármegyei Szervezete éves taggyűléséről Nagy Zoltán nyugállományú ezredes és vármegyei elnök számolt be.

V. E.

Ismertették az idei programokat, valamint a pénzügyi terveket is

Forrás: MATASZ

A Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés Vármegyei Szervezete megtartotta éves beszámoló taggyűlését a napokban Békéscsabán, a Fegyveres Erők Klubjában. Nagy Zoltán nyugállományú ezredes kiemelte a januári Doni Emléktúrát, ami főként Antal László orosházi elnök szervező munkáját dicséri. Bemutatta a támogatások segítségével elkészült programfüzetet, emléklapot és jelvényt. Gulyás László nyugállományú alezredes alelnök és Mengyán László tagjuk pedig egyaránt a nagyobb önállóság felé való elmozdulás lehetőségének megteremtését szorgalmazták az országos elnökségtől a vármegyei szervezetet érintő döntésekben. A beszámolókat a kiegészítésekkel a taggyűlés egyhangúlag elfogadta.

Ezután ismertették az idei program- és pénzügyi tervet, amelyben kiemelt szerepet kapott az őszi nagyszabású haditorna, a nyári ejtőernyős tábor és a II. ejtőernyős verseny. A taggyűlés a tervet ellenszavazat nélkül elfogadta. Megválasztották továbbá a hamarosan megrendezendő országos gyűlés megyei küldöttjét. A Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés Vármegyei Szervezetét Nagy Zoltán nyugállományú ezredes vármegyei elnök képviseli, akadályoztatása esetén pedig Gulyás László nyugállományú alezredes alelnök lesz a szervezet küldöttje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában