Baleset

2023.03.31. 10:23

Vonattal ütközött egy autó Mezőhegyesnél

A vasúti átjárónál történt a baleset pénteken.

Fotó: Bencsik Ádám

Személyautó ütközött vonattal Mezőhegyesnél, a Pitvaros és Mezőhegyes közötti út vasúti átjárójánál. Az ütközés következtében az autó árokba borult. A gépkocsiban egy ember utazott, aki elhagyta a járművet. A műszaki mentést végző mezőkovácsházai hivatásos tűzoltók áramtalanítottak a helyszínen.

Úgy tudjuk, hogy a vasúti átkelőnél az autós nem vette figyelembe az átkelő jelzését, és így gyakorlatilag a személyjármű ütközött neki a vonatnak. 

A tűzoltók áramtalanították a személyautót, személyi sérülés nem történt.

FRISSÍTVE:

A baleset Mezőhegyes és Pitvaros között történt, amelyben az érintett román rendszámú Opel Astra lökhárítója szakadt le az ütközés következtében, a jármű pedig a vasúti töltés melletti árokban landolt.

Az autó vezetője hírportálunknak elmondta, a romániai területen található Nagylakról a nagybánhegyesi fürdőbe autózott volna, ahogy egyébként már korábban is nagyon sokszor.

– Pitvaros felől haladtam Mezőhegyes irányában, nem mentem túl gyorsan, talán egy pillanatra nem is figyeltem eléggé. Későn láttam meg a figyelmeztető táblát, és azt hittem, hogy a vonat elhalad, lassítottam, fékeztem, amikor a vagon hátsó részének neki koccantam, majd kicsúsztam – árulta el hírportálunknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában