Szerencsekerék

2023.05.30. 10:16

Tárgynyereményért ment, milliókkal tért haza az orosházi anyuka – videóval

Orosházi résztvevője volt a TV2 Szerencsekerék című műsorának. A hétfő esti adásban Kasza Tibi műsorvezető Ficza Hajnalkát is köszöntötte. Az édesanya elárulta, kisfia motiválta arra, hogy jelentkezzen. Egy játékkonzol beszerzése volt a cél - ez szülte a gyors elhatározást.

Cs. I.

Csere, duplázás és minden összejött Hajninak. Fotó: TV2

Hajni minden nap korán kel, későn ér haza. A nap végén lazításként megnézi szerencsekereket forgatókról szóló műsort.

– Nekem, otthon soha nem okozott fejtörést a megfejtés. Olyan tárgyjutalmakat kaptak eddig a játékosok, amik nekem és a 10 éves kisfiamnak is nagyon tetszettek. Innen jött az ötlet és a gyermekem megjegyzésére (Anya, te is megpróbálhatnád és nyerhetnél nekem játékkonzolt! De jó lenne!) elhatároztam, próba, szerencse. Azonnal kiderült számomra az adás során, nem olyan egyszerű ez, mint hittem, otthon. Fejben nagyon higgadt voltam, de a lábaim elnehezedtek, egy lépést nem tudtam volna lépni - mesélte a műsor végén Hajni. Igaz, tárgynyereményt nem, de komoly pénzösszeget sikerült nyernie.

– Kellett a szerencse. Nekem ott, hétfőn volt. Csere, duplázás és minden összeállt, jó játékkal, 3 millió 950 ezer forinttal valóban szerencsésnek érezhetem magamat, magunkat. Éppen lakást cseréltünk, egy kertesház felújítása van folyamatban, ehhez kell minden forint - avatott be a terveibe Hajni. Természetesen lesz a kisfiának konzol is, ahogy azt megígérte az anyuka. 

Eddig is része volt az életüknek az adományozás, most is azt tervezi, hogy fia iskolájának, az osztályközösségnek ajánl fel anyagi segítséget fejlesztő játékokra, eszközökre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában