Kék hírek

2023.06.04. 11:50

Motoros csapódott a furgonba: ketten megsérültek a 44-esen – galériával

Egy motoros és egy kisteherautó ütközött vasárnap délelőtt Kondoros és Békéscsaba között, a 103-as kilométernél. A balesetben ketten sérültek meg.

beol.hu

Fotó: Donka Ferenc

Helyszíni tudósítónknak a furgon vezetője elmondta, hogy Békéscsaba felől haladt, amikor balra nagy ívben egy tanyához akart lekanyarodni. Irányjelzett, majd amikor kanyarodni kezdett, akkor csapódott bele hátulról a motoros. Az ütközéstől mindkét jármű a tanya bejáróra sodródott. Információnk szerint a motoron ülő két férfi sérült meg, őket a mentők kórházba szállították, a furgonban utazó két idősebb férfi nem sérült meg. 

Úgy tudjuk, hogy akkor ezen az útszakaszon három motoros haladt, amikor a baleset történt.  A helyszínre a békéscsabai tűzoltók vonultak, a műszaki mentéshez. Az érintett útszakaszon félpályás útzár mellett, rendőri irányítással haladt a forgalom. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában