Készpénz

2024.03.26. 09:11

Négy újabb automatát telepít Békéscsabán az MBH Bank

Négy további bankautomatát telepít Békéscsabán az MBH Bank a közeljövőben: a piac környékén, Jaminában, Gerlán és Mezőmegyeren.

Licska Balázs

A piac környékén is helyeznek ki automatát – ismertette Szarvas Péter. Fotó: Szarvas Péter Facebook-oldala

Az MBH Bank jóvoltából bővülhet a bankautomata-hálózat Békéscsabán – ismertette közösségi oldalán Szarvas Péter polgármester. Mint írta, az önkormányzat és a pénzintézet között létrejött szerződés alapján idén négy helyszínen – a piac környezetében, Jaminában, Gerlán és Mezőmegyeren – helyezhet ki és üzemeltethet a bank automatát. A városvezető hozzátette, munkatársai most a bank szakembereivel a pontos helyszínek kiválasztásán dolgoznak, mivel azoknak számos kiépítési, üzemeltetési és biztonsági feltételnek meg kell felelniük.

Az MBH Bank lesz a békéscsabai önkormányzat kizárólagos számlavezető bankja április 17-étől – jelentették be korábban, amikor az erre vonatkozó szerződést aláírta Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese és Szarvas Péter polgármester. Akkor ismertették, hogy a pénzintézet a város egyik legnagyobb munkáltatója és adófizetője, és bejelentették, hogy a bankműveleti központ is marad Békéscsabán. Arról ugyancsak szóltak, hogy négy újabb automatát telepítenek a városban – amelyek befizetésre is alkalmasak, nem csak készpénzfelvételre –, és összességében tíz lesz a városban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!