Tragédia

2022.05.24. 09:21

Ketten haltak meg a szikszói balesetben (Képekkel, videóval)

Ketten haltak meg abban a közlekedési balesetben, ami Miskolc és Szikszó között történt kedden délelőtt.

14:04

A 3-as számú főút újra teljes szélességében járható. A rendőrök a baleset szemléjét, és a műszaki mentést befejezték, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan.

10:02

A helyszínen szerzett információink szerint egy Opel Corsa haladt Miskolc irányában a turul előtti emelkedőn. Amikor egy szemből érkező Volkswagen Passat vezetője áttért a dupla záróvonalon a szemközti sávba, ahol ezután frontálisan ütköztek a járművek. 

A helyszínen szerzett információink szerint a Corsában ketten utaztak, a Passatban csak a sofőr tartózkodott az ütközés pillanatában. A balesetben a a Passat vezetője és a Corsa utasa vesztette életét. 

Az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Onga, illetve Ongaújfalu felé terelik. A Corsa sofőrjét súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba. A baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja. 

 

9:21

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra 35 perc körül a 3-as számú főút 197. kilométerénél, a Szikszó irányába vezető oldalon. Az elsődleges információk szerint a balesetben két személygépkocsi frontálisan összeütközött, aminek a következtében az egyik sofőr a helyszínen meghalt, illetve a másik autóban további két személy megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában