Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.06.26. 20:00

Megpróbáltak megerőszakolni egy várandós nőt, 16 éves fiút nyelt el a Tisza

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban június 20-a és június 26-a között.

Munkaadója fia talált rá a halálra vert ózdi pásztorra - A Debreceni Ítélőtábla tárgyalja az emberöléssel vádolt három fiatal büntetőügyét.

Halálos baleset Hernádkakon - Két személygépkocsi ütközött össze.

Szamurájkarddal akart igazságot tenni - Szóváltásból indult, rabosítás lett a vége.

„Szörnyű érzés kiemelni, majd kivinni egy ilyen fiatal gyereket...” – Sokat látott emberek vagyunk, a világ minden táján segítettünk katasztrófáknál, számtalan tragédia szemtanúi voltunk már, de lelkileg nagyon nehezen viseljük, amikor egy fiatal életet veszítünk el úgy, hogy a halállal végződő balesetet el lehetett volna kerülni – mondta el szerkesztőségünknek dr. Papp István, a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület tagja, aki két kollégájával együtt kereste szerdán késő délután Tokajnál, a Tiszában elmerült 16 éves fiút.

Mozgásában korlátozott, idős férfit raboltak ki sajókazai otthonában - A sértettet puszta kézzel megverték, több alkalommal fejen, vállon ütötték, meg is rúgták.

Őrizetben a várandós nőt megtámadó katona - videofelvétel a támadóról - Letartóztatták a katonát, aki megpróbált megerőszakolni egy állapotos nőt Miskolcon.

Csúzlival támadt volt párjára - A miskolci rendőrök 5 órán belül elfogták azt a férfit, aki csúzlival lőtt a volt párja, a rokonai és az egykor közös otthonuk irányába.

Már csak a holttestet tudták felhozni, a fiú édesanyja összeomlott a parton (videó) - Egy tizenéves fiút nyelt el a Tisza.

Intézkedést kért a városvezetéstől a megtámadott nő férje - A férj véleménye szerint lépésekre lenne szükség a hasonló esetek megelőzése, a közbiztonság javítása érdekében.

A férj szerint előre megtervezte a támadó az erőszakot a Kálvárián - videóval! - Mint megírtuk, megtámadtak egy várandós nőt hétfőn, fényes nappal Miskolcon a Kálvária melletti lépcsősoron. A támadó fojtogatta a nőt és lemeztelenítve fogdosta, végül az vetett véget a támadásnak, hogy a nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy tárcsázza segélykérőt, így a támadó megijed és elszaladt.

Az utakon hatástalanított időzített bombák - Legutóbb Miskolcon állítottak meg a járőrök egy gyorshajtót, aki ittasan ült a volán mögé.

Szemben haladt a forgalommal az M30-ason - Videóval! - Felhajtott az M30-as autópályára egy férfi a járművével, majd megfordult, így szemben haladt a forgalommal, majd újra megfordult és lehajtott a pályáról. Az autópálya-rendőrök mindent láttak, így azonnal intézkedtek.

Megszüntetik a jogviszonyát a Miskolcon erőszakoskodó katonának - A katona ellen a Központi Nyomozó Főügyészség büntető eljárást folytat.

Újabb vízi tragédia: 16 éves fiút nyelt el a Tisza Tokajnál! - Tragikusan indul az idei nyári szezon, hiszen a közelmúltban egy tornanádaskai és egy bódvalenkei fiú veszett a Balatonba, most pedig újabb megyénket érintő vízi haláleset történt szerdán késő délután!

Csaknem tragédia történt Tiszaújvárosban - Videóval - Tiszaújvárosban csaknem tragédiával végződött egy járművét vezető nő kanyarban történő szabálytalan előzése.

Felkavaró részletek: avart tömött a várandós nő szájába a támadója - Videóval frissítve - Portálunk elsőként számolt be arról, hogy megtámadtak egy várandós nőt hétfőn Miskolcon és megpróbálták megerőszakolni. Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folytat nyomozást egy 35 éves férfi ellen – tájékoztatott szerdán délután a Központi Nyomozó Főügyészség.

Eljárás indult a traktorosra támadókkal szemben - Az ózdi rendőrök büntetőeljárást indítottak azokkal a személyekkel szemben, akik egy - a városban - traktorjával közlekedő férfit bántalmaztak, illetve megrongálták a járművét.

Megpróbáltak megerőszakolni egy várandós nőt Miskolcon - Kis híján megerőszakoltak egy nőt fényes nappal Miskolcon, csak a lélekjelenlétén múlt, hogy végül nem így történt. Az elkövető vélhetően katona.

Megkéselte a barátját egy férfi - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt. A férfi egy tarcali családi házában az odaérkező barátját egy 32 cm hosszú konyhakéssel, hétszer megvágta és megszúrta, életveszélyes sérüléseket okozva. - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség légirendészeivel, és a Nemzeti Park munkatársaival közös ellenőrzést tartottak megyénkben.

A derítőben lelte halálát a gyermek - Felkavaró részletek a cikkben! Hamarosan ítélet születik abban a közvéleményt is megrázó ügyben, amelyben egy akkor még gyerekkorú fiút vádolnak azzal, hogy két és fél éves féltestvérét az udvari derítőbe dobta.

Két férfi támadt egyre Miskolcon - Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkaptányság egy 22 éves helyi, és egy 20 éves felsőzsolcai fiatal férfival szemben.

Rendőröket fenyegetett meg a borsodi férfi – bíróság elé állították - Az Ózdi Járásbíróság 2022. június 20-án bíróság elé állítás keretében döntött egy közeli településen élő férfi bűnösségéről.

Bulizók verték meg a traktorost Ózdon - Megtámadtak és alaposan elvertek egy traktorral hazafelé tartó férfit szombaton Ózd Center nevű városrészében.

Pórul járt pofozkodó – vádat emeltek ellene - A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 24 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt.

Elkábította, majd kirabolta alkalmi ismerősét egy nő Miskolcon - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a nőnek a letartóztatását, aki a gyanú szerint kirabolt egy férfit Miskolcon.

Megfenyegette a rendőröket egy ittas borsodi férfi - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt állít hétfőn bíróság elé egy borsodi férfit, aki megfenyegette a rendőröket.

Sikkasztó hegybíró – több mint 2,5 millió forintot tulajdonított el - A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 45 éves nő ellen sikkasztás bűntette miatt, akit egy borsodi község hegybírájaként megbízták a hegyközség pénztárának a kezelésével is, és ennek során több éven keresztül különböző összegekben, összesen több mint 2,5 millió forintot tulajdonított el a pénztárból.

Milliókat szereztek meg idős emberektől – tárgyalást tartanak az ügyben - Egyikükkel még hitelkártya-szerződést is köttettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában