Videó a gyorshajtóról

2022.07.06. 11:39

A 37-es számú főúton száguldozott egy autós

Duplázott az az autós, aki a 37-es számú főúton jelentősen túllépte a sebességhatárt ott, ahol a közelmúltban halálos közúti közlekedési baleset is történt.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai rendszeresen végeznek közúti ellenőrzéseket. A legutóbbi akciót mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel, a 37-es számú főúton hajtották végre. A rendőrök 2022. július 4-én 14 óra 34 perckor a gesztelyi körforgalom közelében, a 10 és 11 kilométer szelvényben bemértek egy autót, aminek vezetője a megengedett 60 kilométeres sebesség helyett 141-el közlekedett. A hatóság a sebességtúllépés miatt a sofőrrel szemben 130 000 forint helyszíni bírságot szabott ki.

Videó a gyorshajtóról

A szabályok betartása életet menthet!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek az út és látási viszonyoknak megfelelően, illetve induljanak el hamarabb az úti céljuk felé!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában