Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.08.07. 20:00

Rendőrautó és busz ütközött, lángolt egy gépjármű a zsolcai körforgalomnál

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban augusztus 1-je és augusztus 7-e között.

Fotó: Vajda János

Két balesetben kilenc sérült Sátoraljaújhely térségében - Mindkét balesetet az okozta, hogy nem az útviszonyoknak megfelelően választották meg a jármű sebességét. Vagyis túl gyorsan hajtottak a szakadó esőben.

Felborult és szénné égett egy autó - A baleset a Bükkszentlászó és Bükkszentkereszt közötti útszakaszon történt.

Nagy baj is lehetett volna: szembe ment a forgalommal Lillafürednél (videóval) - A Bükk hegyvidéki útvonalain ellenőriztek a rendőrök, amikor egy jármű folyamatosan levágta a kanyarokat, és áttért a szemközti sávba.

Személyi sérüléses baleset a miskolci stadionnál, forgalomkorlátozással - Szerdán 10 óra előtt személyi sérüléses baleset történt Miskolcon az Andrássy utcán, a Diósgyőri Stadion magasságában.

Rendőrautó és autóbusz ütközött össze Miskolcon - Fotókkal, videóval - Az MVK járata kanyarodás közben sodorta el a rendőrautó bal elejét.

Videó: lángolt egy autó a zsolcai körforgalomnál (Fotókkal frissítve) - Kigyulladt és kiégett egy autó az egyik miskolci bevásárlóközpontnál csütörtökön.

Vasúti átjáróban ütközött össze egy személyautó és egy vonat Sajónémeti közelében (frissítve) - Az autóban négy személy sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában