Programajánló

2022.08.09. 07:00

Háromnapos nordic-csúcs Abaújszántón

Szombaton rajtol a verseny, ahol a résztvevők 5, 10, 15 és 20 kilométeres távokon mérhetik össze tudásukat.

ÉM

Nordic Walking Abaújszántó Tokaj-Hegyalja/Illusztráció

Az Ilosvai Általános Iskola, mely a kisváros központjában található, valamint a tornaterme, sportpályája, belső udvara, vizes blokkjai és a konyhája adja a keretet a 4. Abaújszántói Nordic Walking Találkozóhoz és Versenyhez Tokaj-Hegyalján augusztus 12-14 között - tájékoztatott Antal Jánosné Julika szervező, az Abaújszántói Kezdjetek El Élni Egyesület elnöke.

A rendkívül színes sport és kulturális program meglepetés műsora Tokajban a Valódi hamisítvány című színházi előadás lesz Hernádi Judit és Kern András főszereplésével.

Az első napi ráhangolódást követően - melyben többek között kirándulás az Aranyosi-völgyben, zenés edzés és jóga foglalkozás szerepel valamint egészségügyi előadást is hallgathatnak a részvevők - szombaton rajtol a verseny ahol 5, 10, 15 és 20 kilométeres távokon mérhetik össze tudásukat az indulók az Abaújszántót környező erdők kijelölt útvonalain. Egészségügyi szűréseken vehetnek részt a versenyzők majd a relaxáció, barátkozás, sörözés mellett pszichológus előadását hallgathatják meg Félelmeink és s frusztráció kezelése címmel, melyet Hollókőiné Kender Erika meglepetés műsora követ.

A harmadik napon a reggeli Bizalom, szeretet, generációk egymás mellett című előadás után a résztvevők  Erdőbényére utaznak ahol csatlakoznak a Bor, Mámor, Bénye programhoz.

A programsorozat zárásaként a Tokaji Fesztiválkatlan említett műsorát tekintik meg a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában