Megyei II

2022.08.14. 20:46

„A mai mérkőzésen a parasznyai vezető edző viselkedése szörnyű volt”

A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának, 1. fordulójának mérkőzéseit játszották le szombaton.

Fotó: Shutterstock

Sajóvámos – Aszaló  1-5 (0-2) 

Sajóvámos, 80 néző. V.: Tóth I. T. 

Sajóvámos:  Török – Fejes L., Szendi (Csizmár), Mohácsi (Koncsol), Tóth B. (Fejes P.), Apostol, Gelyeta, Váradi, Kárpáti, Kalmár, Csizik (Havasi).  Edző: Tóth Banabás.

Aszaló: Kiss B. – Ruszó (Szász), Vadász, Bodnár, Lázi L., Erdélyi, Bódi (Lakatos), Meczkó (Kótai), Ádám A. (Krajnyák), Horváth, Lázi Gy. Szakosztályvezető: Szabó László.

G.:  Fejes L., ill. Lázi L. (3), Vadász (2). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Tóth Barnabás: – Nehéz mérkőzésre számítottunk és ez meg is valósult. Bízunk a jobb folytatásban.

Szabó László:  – A kieséssel végződött előző szezon után vártuk már a folytatást, ami így elsőre még jónak is mondható. Ugyanakkor látjuk a hibákat. A játék minden elemében sokat kell még javulnunk. Gratulálok a csapatnak. A továbbiakban sok sikert Sajóvámosnak!

Parasznya – Izsófalva 3-2 (2-1)

Parasznya, 150 néző. V.: Gyüre.

Parasznya:  Péter – Bortnyák, Mészáros (Illovai), Szurdok, Merucza, Tóth M., Kun-Szabó, Kovács B., Hegedüs (Nagy M.), Gulyás, Szűcs. Edző: Bodnár József. 

Izsófalva: Rézműves E. – Dócs (Kovács I.), Rézműves J., Filkóházi (Lakatos K.), Nyíri, Flekács, Budai, Bihari, Szaszin (Kovács G.), Lakatos Cs. (Jóna), Páró (Szegedi). Edző: Barnóczky Attila.

G.: Tóth M. (2), Kovács B., ill. Budai, Nyíri. Jók: aze gfészusb vsat,  ill.  senki.

Bodnár József: Nyertünk és azt kaptunk amire számítottunk. Igaz, hogy én nem lehetek mindenkinek szimpatikus. Esküszöm, hogy nem tehetek róla, így rakott le az a nyomorult gólya. Amikor a játékvezetők nincsenek megijedve és úgy fújják, ahogy egy rangadóhoz méltó, akkor a jobbik csapat nyer. És ma mi voltunk a jobbak.  Gratulálok a fiúknak.  Hajrá  Parasznya! 

Barnóczky Attila: – A mai mérkőzésen a parasznyai vezető edző viselkedése szörnyű volt. Egyfolytában inzultálta a játékosokat, így a játék félháborító volt. A csapat mindent megtett az egy pont megszerzéséért, de most nem  sikerült. 

Sérülések miatti létszám problémák miatt a Sajószentpéter - Mályinka mérkőzést augusztus 31-én 17.30-kor, az  Edelény-Borsodszer – Varbó találkozót a vendégek sportorvosi hiányosságai miatt szeptember 28-án 18 órakor, ugyanezen okból a Borsodnádasd – Szendrő  találkozót november 26-án 13 órakor  játsszák. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!