Távhőjavítás

2022.08.15. 08:50

A reggeli csúcs után zárták csak le fél pályán a Dankó Pista utcát Miskolcon - videóval

Távhővezeték javítása miatt a hónap végéig is eltarthat a forgalomkorlátozás a miskolci belvárosban. Melegvíz hiány is várható.

ÉM

Fotó: Ádám János

Távhővezeték javítás miatt augusztus 15-től várhatóan augusztus 29-ig félpályás útlezárásra kell számítani Miskolcon, a Dankó Pista utca – Mádai Lajos utca kereszteződésben a Király utca irányába (a temető felőli sávban) - adtuk hírül a napokban. 

Hétfőn a reggeli csúcsforgalom még - annak rendje és módja szerint lement a Dankó Pista utcán. Mint ismeretes, a Király és a Vörösmarty utca kereszteződésében épülő turbókörforgalom miatt ez az utca lett az egyik egérút az ottani lezárások elkerülésére. Nyolc óra után jelentek meg az építők az ominózis utcán és láttak hozzá a lezárással járó munkákhoz.

A délutáni csúcsban érdemes elkerülni Miskolcon a Dankó Pista utcát. Ugyanez a intelem érvényes az elkövetkező hetekre is.

Nem lesz melegvíz 

A közlekedési anomáliákon túl más kellemetlenségekkel is jár a munka. A belváros keleti részében a hibajavítási munka ezen a héten használati melegvíz kiesést fog okozni. Ennek pontos időtartamáról a hibahely feltárását követően tud tájékoztatást adni a távhőszolgáltató. A vezetékjavítás munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozás miatt a közlekedők szíves megértését kérik. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában