Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.09.25. 20:00

Brutálisan megverték a hazafelé sétáló borsodi házaspárt, bicskájával herélte ki a kutyáját

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban szeptember 19-e és szeptember 25-e között.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Brutalitás! Felismerhetetlenségig verte a feleségét a borsodi férfi - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 54 éves férfi ellen súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt, aki ittas állapotban elment a tőle külön élő felesége barátnőjének sajószentpéteri házába, ott feleségével vitát kezdeményezett, majd ököllel testszerte ütlegelni kezdte, felesége próbált menekülni, de a lakás konyhájába is utána ment, és a földre került sértettet többször megrugdosta, 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörés és bordatörés sérüléseket okozva.

Brutális támadás! Ütötték-rúgták a földön fekvő férfit, majd kifosztották - Jogerős ítélet született a tollfelvásárlót megtámadó vádlottak ügyében.

Meghökkentő! Brutálisan megverték a hazafelé sétáló borsodi házaspárt - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 25 éves és egy 23 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt, akik egy borsodi kistelepülésen az esti órákban rátámadtak egy hazafelé sétáló házaspárra, először a nőt bántalmazták, majd a feleségén segíteni igyekvő férfit olyan durván ütlegelték és rugdosták, hogy 8 napon túli gyógytartamú bordatöréses sérüléseket okoztak neki.

Ismét bűnbe esett egy borsodi nő - A megye rendőri szervei 2020. szeptember 20-án rendzavarás, illetve tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt összesen két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Hőkamerával is keresték Borsodnádasdnál az elfutott migránsokat - Egy kisbuszt vontak ellenőrzés alá a rendőrök, amikor a raktérben lévő illegális migránsok egy része beszaladt a környékbeli erdőbe.

Kést fogott az ápolónőre az időskorú férfi - A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 81 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy ellenni erőszak bűntette miatt, aki a szikszói kórházban közeli hozzátartozóját látogatta meg.

Seprűvel űzte el házából a betolakodót a vilmányi nő, mutatjuk miért - Az Encsi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Döbbenet: az evéshez használt bicskájával herélte ki a kutyáját Ároktőn - Az idős férfi megunta, hogy elszökik az eb, ezért ezt a megoldást választotta.

Még keresik a szökött migránsokat, de már hét határon túl lehetnek - Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai továbbra is keresik a Borsodnádasd mellett egy kisbuszból elfutott illegális határátlépőket, tudtuk meg.

Pénzért árulta a szerelmet öt nő Borsodban, nem lett jó vége - A miskolci rendőrök 2022. szeptember 23-án tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt öt nőt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tarkón szúrta haragosát Olaszliszkán - Késsel akart véget vetni a szóváltásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában