Életmentő összefogás

2022.09.26. 13:10

Beugrott egy nő a Bodrog folyóba

Még szerencse, hogy valaki látta, hogy egy nő a Bodrogba ugrik, így a rendőrök azonnal intézkedni tudtak, és meg tudták menteni.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Egy férfi telefonált 2022. szeptember 23-án 10 óra 26 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjába, hogy látta, amint egy nő beugrott a Bodrog folyóba.

A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 29 perckor a helyszínre érkeztek és azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket. A helyzetet gyorsan felmérték a rendőrök, majd értesítették egy közeli szórakozóhely tulajdonosát, akinek van motorcsónakja. A rendőrök újabb három perc elteltével már megközelítették a 6-8 fokos hőmérsékletű folyóban lebegő nőt, akit kihúztak a partra.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre érkeztek, akik ellátták és kórházba szállították a kihűlés tüneteit mutató nőt – számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában