Türelmet kérnek

2022.09.29. 17:49

Látogatási tilalom van a megyei kórházban. Mutatjuk, mely osztályokon!

Délután fél 5 és este fél 7 között készséggel fogadják a betegeknek szánt csomagokat.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Az utóbbi időben bekövetkezett Covid megbetegedések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Stroke, Neurológiai és Toxikológiai Osztályán az ápoltak és a dolgozók egészségének védelme érdekében látogatási tilalom léptettek életbe néhány nappal ezelőtt. Az intézkedés visszavonásig érvényes.

Fogadják a csomagokat 

A látogatási tilalom időszakában természetes igény, hogy a bent fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat juttassanak el. Az intézmény ezt készséggel fogadja, azonban annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, kérik a hozzátartozókat, hogy a csomagokat minden nap 16.30 és 17.30 között adják át az egészségügyi személyzet részére. A csomagokat az épületek bejáratáig lehet bevinni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, és továbbítja a betegek számára.  

Az ápolók érkezéséig kérik, hogy a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében szíveskedjenek névvel ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket, értéktárgyat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában